25 augusti 2008

Surströmming med uppvaktning.

Ikväll har det avnjutits en riktigt god surströmmingsmiddag tillsammans med arbetskamraterna, det kändes som om man rullade hem för egen maskin efter all mat och framförallt alla goda efterrätter, jag tror det var 6 st olika pajer och jag som älskar sötsaker var ju tvungen att ta en LITEN bit av alla :)
Vi passade på att uppvakta en av tjejjerna som fyller år framåt hösten och det var någon som hade fått nys om att jag kunde göra lite kort och frågade om jag skulle kunna tänka mig att göra ett sådant, det är ju klart att man vill det.
Lite höstiga färger börjar krypa sig på men jag har försökt att även behålla lite av sommaren i det med knalligt turkost och gult.

Material: Papper: cardstock, mönstrat-My Minds Eye ( 29th street market). Stämpel: hÄnglar & stÄnglar. QK: alfabetet Ginger Mini, tagsen samt dom små runda ringarna runt snörningshålen. Dekorationer: Blommor-Primas olika kollektioner, Brads-Basic Grey, sliverringarna köpta via Inkywings, scrapperfloss samt band-?.

Fler kort gavs bort men det får ni kika på en annan dag :) Ha det så gott tills dess.

6 kommentarer :

K sa...

Åh va härligt med lite höstfärger, kan inte låta bli att tycka att hösten är mysig om än sommaren hade kunnat få dröja sig kvar ett litet tag till...
Jättefint kort som vanligt!

Myamia sa...

Det är klart att du ska säga hej på mässan... om du nu åkt så långt menar jag ;)
Som sagt man gör allt för scrappet!
Jättefint kort, gillar verligen tagsen med det ringlande snöret!

Pimmi sa...

Åhhh vad gott med surströmming, vi åt ju också i helgen men kan tänka mig att göra om det vilken dag som helst. Jättesnygg kort, det är så fint med de runda och texten så där på tags, säkert mycke uppskattat och nått du nu får fortsätta med ;) ha en bra dag kram

Therese sa...

Åhhh, for et herlig og fargerikt kort. Likte veldig godt måten du har bundet sammen mønsterarkene nederst på kortene. Flotte detaljer.

Dersom du er interessert, kan jeg hjelpe deg i å få tak i de rosene som jeg har brukt på de fødselsdagsbøkene mine i forskjellige farger =) En norsk butikk har tatt dem inn og jeg skal bestille fra dem.

Send mail til meg om du er interessert. E-post adressen min er: therese_heen@hotmail.com

Catta sa...

Tjusigt tjejen, men det där om att du rullade hem vill jag nog bestrida =) Kortet blev riktigt funt, jag har också börjat dras mot "varmare" färger. Den är väl i antågande vår underbara färgsprakande höst. Kram

Hantverk & Pyssel sa...

Hej tjejen!

Besök gärna bloggen för Hantverk och Pyssel bloggare. Du loggar in på bloggen och skriver ett inlägg när du har pysslat och vill visa upp det. På så vis får du fler besökare till din blogg och så finns det en samlingsblogg för alla som håller på med hantverk och pyssel. För att se exempel, kika in på www.inredningsbloggar.blogspot.com
Varmt välkommen!


www.hantverkochpyssel.blogspot.com