29 juni 2008

Projektet... som var till en liten nykomling

Ni som kommer ihåg mitt projekt som jag tjatat om tidigare, som jag körde fast med och inte riktigt visste om jag överhuvudtaget skulle kunna få ihop, det hamnade i garaget och där slutade min historia...

I garaget genomgick den ett färgbyte och blev totalt ommålad, från blått till grönt.
Jag har nog bytt papper sisådär en tre gånger och sedan visste jag precis hur det skulle vara, då var det bara att plocka ihop lite av allt som finns i gömmorna och börja skapa. Resultatet blev detta...


Framsida
Baksida

Detaljbild av nyckeln för att visa hur krackeleringslack blir. (har fått frågor om det)

Material: papper: s.e.i chick-a-do samt cardstock. alfabet: chipboardboksäver -Panduro, Dekorationer: blommor från Prima Marketing samt Reprint. Brads-Reprint, silvergrejjen i blomman är Panduro. Chipboardnyckeln -Bazill chips, journalinglappen-? Band -?
Gem-?
Bokstäverna samt nyckeln är infärgade med chalk-stämpeldyna sedan har jag satt ett tjockt lager med krakeleringslack på dessa.

Väskan packade jag med kläder och gav bort till våra kära vänner som har fått en liten nykomling i familjen. Tänkte att man kan ex. samla alla kort (då menar jag ej foton) som barnet kommer få vid olika tillfällen - födelse, dop mm. Det är ju bara ett ex vad den kan användas till.


Ja ett litet kort rymdes ju också i väskan och det såg ut så här.


Stämpel: Magnolia. QK: tags, bladswirlen samt dom små bruna pluttarna-vet ej vad dom heter:) Dikten är hittad på någon annan blogg, vet inte vilken.3 kommentarer :

Pimmi sa...

Kul att få veta vad väskan gjorde i garaget,anade att det var den det handlade om man jag kunde inte gissa vad den gjorde där. Resultatet blev kanon, grönt är fint så det var så kul att du valde det trots allt. Bara synd att man inte hann se den in real life. Ha det gott, nu ska jag en sväng på ebay kasnke lyckan vänder inatt. Kram på dig.

Catta sa...

Du lyckades med bravur till slut gumman. Jättefint blev det och en supersmart gåva, man får så mycket som man vill spara. Hoppas ni haft det härligt på stugan och att du får några dagar till med fint väder!

Lisse sa...

Vilken otroligt kul idé och fin blev den också!