16 juni 2008

Äntligen

Här kommer som utlovat dom resterande bilderna på mitt lilla projekt som ni fick några sneakapeak foton på. Har väntat i några dagar på bra fotoväder men det verkar inte infinna sig här uppe i norr så nu fick det bli på altanen med hängmatta, utemöbler och rullgardiner som bakgrund men, men, det kanske är bättre än inga bilder alls.


Håll tillgodo...







Detta var hur kul som helst att göra och jag är ju som sagt väldans förtjust i att göra mini/tema album så det lär bli många fler gissar jag.
Nu kan jag även visa två andra kort som jag har gjort. Det första är ett beställningskort till ett brudpar där brudgummen jobbar som flygmekaniker och deras bröllop skulle gå i färgerna blått och vitt för buketten bestod av vita rosor och blå nejlikor


Stämpel: brudparet från Kortmakaren, alfabetet från Making memories magnetstämplar, texten i bakgrunden från Scrapaddicted.
Svägerskan Lisa har också fyllt år och naturligtvis har hon också fått ett litet kort, vem trodde något annat, alla i min närhet belamras ju av kort nu för tiden och än så länge har ingen klagat så det är väl bara att fortsätta med det då.
stämpel : flickan från hÄnglar & stÄnglar, texten från Pysselmyran tror jag?
Idag är min första dag på semestern, den börjar ju inte så lovande vädermässigt men vad gör det egentligen när man kan vara inne och mysa med barnen och kanske pyssla lite för det gillar mina barn.
Nu ska jag försöka fortsätta med det projekt som ligger på mitt pysselbord, jag altrar en sak och det ska bli spännande att se om jag lyckas få ihop det till något fint.

10 kommentarer :

Anonym sa...

Vilket fint album du gjort! Så fint med avartvitt o lila.

Vad avis jag blir på din semester, själv börjar jag ikväll med mina 15tunga nattpass på fyra veckor.

Hoppas bara att solen börjar lysa lite snart igen!

/Magdalena

Anonym sa...

Albumet är verkligen så fint!! Så fina detaljer, tänk vad mycket glädje du kommer att ha med det senare i livet också.
Fina kort har du också pysslat ihop. Sött med ringen av blommor.

Ha en bra kväll!
//Eivor

Anonym sa...

Men duuuu...
Så fint albumet är!!
Fullt av små detaljer som jag anade, otroligt vackert o det kommer nog många att ha glädje av!!
Kramen Anna

Karro sa...

Tack ska du ha!
Vilket otroligt fint album du har gjort. Måste ha varit jätteroligt att göra. Verkligen fint! Gillade att korten var i svart/vitt.
Dom andra korten var i vanlig ordning jättefina också!
Ha en jättefin semester!
/Karro

Catta sa...

Vi surrade ju så mycket när vi träffades, så jag måste ställa en fråga här som jag satt och tänkte på när jag tittade i albumet... Vem har fotat dig och barnen (speciellt det med O) och är det fotat enkom till att scrappa?? Underbara är dom i alla fall!
Flygplanet ser ut att komma ut från bröllopskortet, hur har du gjort/köpt/fixat det? Jag kan skriva under på att det kommer att vara det snyggaste kortet på hela bröllopet!
Ha en go' midsommar! Kram C

Karolina sa...

Catta: ibland så måste man ju ta fotona själv och så är fallet även denna gång. Fotona är inte tagna enkomt för att scrappa (även om man kanske kan tro det) utan vi hade så roligt och bara busade när vi gungade en dag och kameran följde med ut. När jag sedan på kvällen gick igenom fotona så insåg jag att det var dessa foton som ska vara i albumet, inga andra.

Anna sa...

Oj! Jag måste bara hålla med dom andra. Vilket superfint album! Hur gör man? Alltså, hur..? Klipper du ut sidorna själv från vanligt papper, eller är det ett färdigt album eller..? Är ju så sugen på att göra nåt minialbum men jag vet ju inte riktigt hur det går till. Och så går man in på din sida och slår av stolen som vanligt bara för att du är så himla DUKTIG!!!
Ha en riktigt bra midsommar!

Karolina sa...

Anna: Ska börja med att tacka för dom fina orden och dessutom; kul att se dig idag :)
Stommen till albumet är färdigköpt sedan är det bara att klippa ut papperna i samma form. Just detta album var ett "kit" som var färdigt mixat med papper, blommor, brads, band, bling. Vissa band och dekos hade jag redan hemma. Detta är ett jättebra sätt för att lätt komma igång med ett album.
Kanske får hålla kurs i minialbum någon gång... *ha,ha*
Ha en jättetrevlig midsommar.

Pimmi sa...

Oooppps, är in och kikar om det inte kommer nått nytt snart *ler*, sen ser jag till min stora förvåning att jag inte ens har skrivit nån kommentar, det är så man skäms!!!
Albumet kan beskrivas med ett enda ord... UNDERBART!!!
Jättefina kort, gillar flygplanet du är så finurlig och påhittig alltid nån ny idé-så kul!!
Fin dtalj med blomramen runt stämpeln, det blev jättebra.
NU KAN JAG MED GOTT SAMVETE VÄNTA PÅ NÄSTA INLÄGG!! Ha det bra, vi ses i morgon Kam

Therese sa...

For et fantastisk flott album.
Utrolig morsomt å lage slike mini album, iallefall når krativiteten er på topp.
Bryllupskortet er utrolig stilig og samtidig elegant. Kult med noe som ikke er så typiskt bryllupskort.
Det siste kortet er utrolig flott, veldig fint å ramme inn motivet med blomster. Det er notert!

Klem,
Therese