29 maj 2008

Shoppingresultat!

Ja då var det dax att visa vad jag shoppade för pyssel i storstan. Ejja har ju väntat länge så jag tänkte att det var väl på tiden att få det fotat nu då :) Ni får ta fotona som dom är, jag är ingen redigerare.

Det ser ju som sagt var inte mycket ut för ögat men för plånboken...

När jag började med denna underbara hobby så sa jag till min svägerska (pimmigumman) att jag skulle hålla min nivå väldigt låg och inte köpa en massa verktyg för då skulle det ju bli SÅ dyrt och väldans avanserat, MEN man kan ju som sagt var ändra sig och det är ju en himla tur. En QK-tång är det längesedan jag investerade i, lamineringsmaskin fick jag när jag fyllde år, och jag har tidigare varit sugen på att köpa en shape-cutter, men tycket att man lika gärna kunde rita cirklar och dyl med passare och sedan klippa ut. Men nu i Stockholm så låg den ju så fint där på hyllan tillsammans med mallar i alla möljiga utformningar och jag tyckte så synd om den så den fick följa med mig hem, så jag har blivit med shape-cutter. Ha, ha visst låter det märkvärdigt men oj vad det underlättar och fort går det. ( för er som inte vet vad en shape-cutter är så är det en skärkniv som sitter fast i en "behållare" och som man bara drar efter kanterna på olika mallar och den följer med runt, och det blir så snygga cirklar att skära ut stämpelmotiven med) Onödigt?- nej inte alls!






Vad ser vi mer då?, en massa taperollers, 2 embossingpulver, organsaband, brads, hjärtpunch, förvaringsburkar, foamstamps, blommor, diecuts-ramar, band, blingstenar, pärlor i plast och metall, sticklesglitter, 5 promarkerspennor- är ej med på bild, två väskor. ( ska göra .... ja det är alltså lite hemligt, det får ni se längre framöver)


Jag har köpt totalt omkring 80 papper, både mönstrat och enfärgat, alla syns dock inte här men högen är kanske 7-8cm hög.

Min svägerska tyckte jag var totalt tokig, men så är jag ibland.




Ja sedan så har jag fått lite frågor om hur mitt lilla rum ser ut i verkligheten och varför jag har det namnet på min blogg. Namnet tog jag bara för att det är inne i detta rum som jag sitter och pysslar (för det mesta) ibland kan man hitta mig i soffan framför tv:n färgläggandes stämpelmotiv.




Kortet togs igår em och enl mig var det välstädat på bordet, dock tycker inte min make likadant, någon gång ska jag visa er hur det ser ut på bordet när det är ordentligt kreativt kaos

Vi har ett långt skrivbord och datorn tar upp en liten plats av det sedan är resten MITT. Bortanför mitt bord så har barnen ett eget skrivbord i deras höjd där dom gärna sitter och pysslar (undra vart den genen kommer ifrån?).





Mitt emot där jag sitter har jag denna apotekarbänk, perfekt förvaring, dessvärre börjar lådorna inte räcka till längre. Tur att jag har två garderober som skymtar till vänster i kanten. Harkel finns inte så mycket plats kvar i dom heller Harkel...

Sällskap av lite fiskar har jag också, en anslagstavla där jag hänger upp beställningar som ska levereras och mina senaste LO:s. På hyllan samsas bandförvaring samt temaalbum.


Ja, oj, oj vad det blev mycket foton och text idag, är ni sugna på att kika lite på vad jag gjorde efter att jag tog fotona i går?
Kika då här nere...

Stämpel: flickan från hÄnglar & stÄnglar, text från Scrapaddicted, fjärilar från gelá´tins.

QK: fotohörnet

Fjärilarna har jag stämplat på enfärgat papper, klippt ut och satt på kopparfärgat glitter dom sitter dessutom på 3D kuddar så dom sticker upp ordentligt.


Stämpel: flickan från hÄnglar & stÄnglar, text från Scrapaddicted.


Dom små blommorna är utstansade med en punch, chipboardhjärtan som är färglagda med brun stämpeldyna sedan har jag lagt ett lager med krackeleringslack på dom.



Två kort av samma papper och färgskala. Har inget speciellt ändamål för korten, det är bara två bra att ha kort.

5 kommentarer :

Anonym sa...

Hej Vännen!
Vad synd att du inte kunde följa med igår. Hoppas att ni har det bra! Vad roligt att äntligen få se vad du shoppade och så fina "Carpe diem" korten blev (som alltid). Måste komma förbi någon dag och kolla på kläderna du handlade!

Kram
//Jessica (Ps 18 dagar kvar, förhoppningsvis lite kortare men inte nå längre)

Pimmi sa...

Hallå
Kul att få se dina fynd!! Att du är lite småtokig det vet vi redan :) tyvärr är jag inte bättre själv. Har i veckan skickat iväg 4 nya beställningar... du läser rätt 4 st. Varav ett är ett nytt alfabete som jag vann på ebay JIPPI!! Eller ett halft rättare sagt Paige mini LC. ÄNtligen vann jag det, är så glad.
Du å andra sidan verkar ha hittat mycke fint i stockholm den där cirlkelskäraren är säkert jättefin, har inte ens hunnit komma förbi och kika på grejerna men det blir väl nån dag. Hoppas jag hittar lika mycke fint när jag ska dit!!
Måste berömma dig för det välstädade pysselbordet tror aldrig jag har sett det så fint nån gång (hahahaha)lite kryddat kanske men ändå.
Korten var jättefina och vad läckra fjärlilarna blev. Supersnygg textstämpel. Kram på dig hoppas vi ses snart. Svägerskan.

Lisse sa...

Vad härligt att ha ett helt rum där man bara kan lämna sina pinaler framme! Det är jobbigt att vara tvungen att hålla till på köksbordet med sina projekt, det är ett evigt plockande fram och tillbaka då. Just nu är det min rumssoffa som är ockuperad av en massa mattrasor. Tur man har en obrydd sambo...

Anonym sa...

Tjat har en oanad kraft...hi, hi...det var jättekul att se vad du handlat. Ser att det är massor med bra grejor :-)
"Ditt rum" ser fint ut, härligt med så stor plats, låter som om du har bra med förvaring också. Det tycker jag är viktigt.

Dina kort du skapat är superfina, härliga färger, lagomt och fina detaljer.

Jag ska till Stockholm igen omen dryg månad och jag tänkte kolla med dig var du rekomenderar att jag går och kollar på scrap-grejor?? Var var du och var var bäst? Tänkte INTE komma hem utan att ha shoppat lite nästa gång*asg*.

Ha en bra dag och tack för härliga bilder och inspiration.

//Eivor

Karro sa...

Oj vad jag inte kan låta bli att bli liiite avundsjuk på din Stockholmsresa :) Så härligt att få åka iväg på en riktig shoppingresa.
Gissar att det fanns lite större utbud av scrapbutiker där än vad vi har här.
Åh va roligt att kunna ha ett helt pysselrum som du har. Jag ska oxå skaffa ett sånt... när barnen är utflugna :)