2 maj 2008

Foto-torka

Nu kan jag visa ett till kort som jag gjorde när vi var i stugan för några helger sedan. Det är ett beställningskort till en blivande 40åring som ganska nyligt skaffat hund och börjat vara på utställningar.
Färgvalet är inte så vårigt men jag bara älskar papprena från Ki Memories som har en gammeldags stil och är så lätta att kombinera ihop. Min pappersamling börarjar vara rätt så stor och jag måste nog rensa ut lite (har massor som jag inte alls gillar som man köpte på sig i början) jag är moster till en 10 åring som gillar att scrappa :) hon brukar bli överlycklig när man kommer med lite utrensade saker.

Stämplar: flickan är en isärklippt stämpel från hÄnglar & stÄnglar, hunden är en isärklippt stämpel från Wipper Snapper Dedign (WSD)
QK: Alfabetet Maddie Anne

Sitter just nu med värsta pysselklådan i fingrarna och vill bara sätta ihop ett litet tema-album med mina för dagen nyinköpta papper MEN, jag vet inte vad jag ska använda för foton. Inspirationen finns men jag kommer inte igång pga dessa eländiga foton, väldigt konstig kombination, och fruktansvärt tråkigt. Jag får nog krypa upp i soffan och se slutet på filmen (läs: virka några rutor till ett överkast) som maken sitter och tittar på och sedan får jag läsa lite i nya numret av scrapbooking så kanske det löser sig tills imorgon , hoppas jag på.

Hoppas ni får en underbar helg och att solen lyser på oss imorgon.


1 kommentar :

Pimmi sa...

Vilket läckert kort, supergullig hund, vad finurlig och påhittig du är. Du som har så mycke fina foton måste väl hitta nått att göra något fint av, annars får du väl göra nått annat undertiden så dyker kanske fotona upp som från ingenstans. Det brukar va så. Ha det gott. Kramisar från mig