7 februari 2008

Hjärtan

Jag fortsätter på hjärttema eftersom det ligger ganska så nära i tiden, dessutom är det så roligt att använda sig av dom nya stämplarna.
Igår kväll satt jag och knåpade ihop två kort och ett bokmärke, tänkte däremot bara visa ett av korten här, det andra kanske ni får se lite senare, ganska så precis om en vecka:)

Stämplar: flickan från hÄnglar & stÄnglar, textstämpeln från Pysselmyran.

5 kommentarer :

Anonym sa...

Vilket fint kort! Har också börjat klura på ett alla hjärtans dag-kort... Tror jag har börjat komma på ett upplägg. Gillar det rosa/buna i ditt kort. Har kommit på att det är en färgkombination som jag är hemskt svag för!

//Anna

Anonym sa...

bRuna ska det ju stå så klart.. :)

Pimmi sa...

Vilka fina kort du har gjort, roligt att se att du kommit igång igen. Hjärtekortet blev så fint, kul med lite annorlunda. Det var så snyggt med det röda hjärtat i det stora hjärtat och så var det så fin grönfärg. Jag blev riktigt nyfiken på ditt utmaningskort ska bli intressant att se :)
Kram på dig /Emma

Catta sa...

Nu smäller det ska du veta! Mitt utmaningskort är färdigt och eftersom jag verkar vara klar sist så la jag ut det på en gång. Väntar med spänning på att få se Emmas och ditt kort =)
Jättevackert stilrent kort med lite gammeldags känsla har du tillverkat! Det verkar vara bra stämplar på det sättet att de går hur bra som helst att använda hela året då hjärtat inte är så utmärkande. Kramar

Pimmi sa...

Hej igen, jag ska bara meddela att jag har länkat till dig på min blog hoppas att det är ok /Kram Emma