21 januari 2008

Andra bidraget till bloggmaran

(stämpel från Pennyblack)
En utmaning var "ett rött hjärta".
Jag var ute i sista minuten för att kunna skicka in bidragen och bestämde mig då för att jag MÅSTE göra ett VÄLDIGT enkelt kort. (Jag brukar oftast ha ganska mycket dekorationer och lite "plottrigt" på mina kort normalt), ett stämpelmotiv och band fick det bli. Sedan kände jag att en blomma måste jag ju bara få sätta dit, sagt och gjort, limmet torkade och jag insåg sedan att det nog hade blivit mycket bättre med bara bandet, men, men, nu är det försent.
Ikväll har jag nästan bott inne i mitt lilla rum, 2 kort, ett bokmärke är klara samt att jag bara ska montera ett 3:e kort. Tyvärr hinner jag inte scannan in dom nu, tänkte jag skulle hinna få några timmar sömn, kl är 23:30 nu.
Idag landade även en efterlängtad stämpel i postlådan. Denna har stått överst på önskelistan länge nu men jag har inte hittat den förrens jag såg Lillemor ha den på ett av sina DT-kort.
Imorgon ska jag visa ett av korten som jag har använt den till, den är så underbar, stämpeln alltså:)

2 kommentarer :

Pimmi sa...

Håller med dig, mycket ovanligt kort för att vara du, men ändå lika fint, har svårt att förstå hur du lyckas så bra varje gång.
Väntar med stor nyfikenhet på att få se den där efterlängtade stämpeln, vi får väl se om jag kan hålla mig tills den kommer ut på bloggen :)
Kram/Emma

Anonym sa...

Du är alltid välkommen hit Emma, du får titta på mina scrapsaker och jag får snosa på mitt hjärtegryn Nelly.
/Karolina