30 mars 2012

Dopkort och Doppresent.

I höstas gjorde jag ett välkommen till världen kort till en liten Hilding. I början av mars var det dags för dop och den här gången önskades två olika dopkort, ett större och ett mindre. 
   

Stämpel: Magnolia

Stämpel: Magnolia


Doppresenten som skulle höra till det mindre kortet fick jag äran att göra. Resultatet blev en mössa med tillhörande dregglisar/scarfs. (en av dregglisarna kom visst inte med på bild men den hade samma turkosa bottenfärg med vita stjärnor) 

26 mars 2012

Thailadsklänningar

Vi har hunnit vara till Thailand i två veckor under min lilla bloggtorka och inför resan insåg jag att dottern på något konstigt sätt vuxit ur sommargarderoben... Är inte det lättaste att hitta sommarklänningar och kortärmat i slutet på jan/feb. Några av klädkedjorna hann faktiskt börja med sommarklänningar på nätet så några klickades hem och några knåpade jag ihop själv.
Resultatet blev dessa. Dottern nöjd och mamma nöjd :)


Alla har dom dansats runt i och favoriten blev den turkosa.

22 mars 2012

Bokmärke.

En återkommande "kund" beställde för ett tag sedan ett bokmärke till en vän som hade en favoritdikt som handlade om ett äpple. Vad kan då passa bättre än att använda sig av MajaDesigns "Ska vi ta en fika"-papper med gröna äpplen på. I mina stämpelgömmor hittade jag även ett grafiskt litet äpple som också fick komma med.



Även ett kort till en 18-årig hockeymålvakt skickades med upp till norr.


19 mars 2012

Mössparad.

Oj, oj, oj nu är det skärpning som gäller... antingen så fortsätter jag bloggandet eller så lägger jag ner, för HUR kul är det med en blogg där det inte händer något? Inte kul alls!

Som jag nämt tidigare har det varit dåligt med scrappandet, några kort och övriga alster har det blivit.
I föregående inlägg nämnde jag om en hel massa papper som skulle vikas, bigas, präglas, stämplas... ja nu är allt det klart (nästan) och resultatet är totalt 90 likadana inbjudnings-/tack-kort till ett bröllop, och det är inte jag som ska gifta mig för jag är fru sedan 10 år tillbaka :)
Bilder på detta kommer längre fram ivår när inbjudningarna gått ut.

I vinter är det symaskinen som tagit största delen av min kreativa tid och oj så roligt det är. Många mössor och halsvärmare har det blivit.

Här är några av dom som gått iväg på beställning med fleesinlägg samt två halsvärmare.
 




Jag vet att foto-presentationen inte är den bästa... ett gult gipshus som sonen skapat samt ett par Carl-Larsson fötter... jag bjuder på det. 


Nu är säsongen för värmande fleece snart slut och på mitt bord ligger flertalet färdigklippta tygbitar och bara väntar på att få blir färdiga vår-/sommar-mössor...