19 mars 2012

Mössparad.

Oj, oj, oj nu är det skärpning som gäller... antingen så fortsätter jag bloggandet eller så lägger jag ner, för HUR kul är det med en blogg där det inte händer något? Inte kul alls!

Som jag nämt tidigare har det varit dåligt med scrappandet, några kort och övriga alster har det blivit.
I föregående inlägg nämnde jag om en hel massa papper som skulle vikas, bigas, präglas, stämplas... ja nu är allt det klart (nästan) och resultatet är totalt 90 likadana inbjudnings-/tack-kort till ett bröllop, och det är inte jag som ska gifta mig för jag är fru sedan 10 år tillbaka :)
Bilder på detta kommer längre fram ivår när inbjudningarna gått ut.

I vinter är det symaskinen som tagit största delen av min kreativa tid och oj så roligt det är. Många mössor och halsvärmare har det blivit.

Här är några av dom som gått iväg på beställning med fleesinlägg samt två halsvärmare.
 
Jag vet att foto-presentationen inte är den bästa... ett gult gipshus som sonen skapat samt ett par Carl-Larsson fötter... jag bjuder på det. 


Nu är säsongen för värmande fleece snart slut och på mitt bord ligger flertalet färdigklippta tygbitar och bara väntar på att få blir färdiga vår-/sommar-mössor... 


2 kommentarer :

Lilla Pysselvrån sa...

Jag hoppas verkligen inte du lägger ner bloggen, men jag förstår dig samtidigt, har haft samma tankebana själv i perioder.

Jättefina mössor!! Härliga tyger också!

Kram, Erica

Catta sa...

Och kanske en liten sommarklänning?!
Kram C