17 juni 2011

Kortmaraton


Sista inlägget för sommaren får bli triss i kort och en bröllopsask.

Först ut är Arnold som fyllt 70 år och gillar att snickra och bygga.





Bröllopsasken innehåller fack för sedlar och gick till brudparet Sara & Henrik

Gunhild gick i pension och slutade med barngrupperna i "Grottan". Men fiol spelar hon nog fortfarande.


Idag är sista dagen på jobbet innan semestern, nu har familjen sommarledigt i 8 veckor innan vi återgår till vardag igen. Här ska bara njutas av sommarvärme, sand mellan tårna, glass i stora lass, sol, fiskelycka, stugvistelse, stickning, symaskin, loppis ... ja listan kan nog bli vääääligt lång så jag lämnar den oskriven så får jag se vad som blev av den.

Ha en härlig sommar!

13 juni 2011

Väska för minnen

En väska bra att ha till minnen har jag skapat till en liten gosse som föddes i slutet av maj. Hans storebror fick en liknande för 3 år sedan och lillebror kunde ju inte bli utan.

Väskan var fylld med pyjamasar när den lämnades över men jag hoppas den kommer till användning för något annat framöver :)

9 juni 2011

Får jag presentera Olle

En liten sväng vid symaskinen har jag hunnit och resultatet blev en ugglemössa till dottern som här stolt poserar i mössa fast sommaren börjar vara på ingång...


En liten giraff, eller liten och liten - den är nog ca 45cm hög, har jag virkat medans jag suttit ute i solen under våren.
Han heter Olle och är ganska charmig tycker jag, ni får bedömma själva...

7 juni 2011

Sommarchoklad.


En beställning på chokladkakefodral har gått väg och skulle tillslut hamna hos några dagisfröknar som "tack för mig" och trevlig sommar.  Temat blev marint i rött, turkos/blå och vitt, med en liten sjöman som pricken över "i:t" 





6 juni 2011

Sommarkofta.

I veckan ska sommar värmen komma så nu gör jag ett bloggmaraton för att sedan ta sommaruppehåll även på bloggen. Nu är det tid för inspirationshämtning både till höger och vänster och jag ser fram emot en kreativ sommar...

Under vårvintern stickade jag en liten kofta och ett par tossor till en liten tös som kom till världen nu i mitten av maj, Alma blev hennes namn och jag hoppas att koftan kan värme henne någon sval sommarkväll. 




Ett litet kort fick hon så klart också tillsammans med presenten.