31 december 2011

20hundra11Januari: Mitt i vinterns kyla åkte vi till Gran canaria, barnens första utlandsresa.
Februari: fortsatte vi att mata dom små frusna fåglarna


Mars: Firar både jag och maken våra födelsedagar. Några härliga helger på stugan med pimpelfiske och få känna dom där första värmande solstrålarna mot sina kinder hann vi också med.April: Firade vi vår dansande femåring.


Maj: Månadsskiftet april/maj åkte vi till skåne och njöt av alla blommande Magnoliaträd.Juni: då njöt vi på hemmaplan av alla gula maskrosor


Juli: Åkte jag och maken till fjällen. Jag som sagt att jag aldrig ska till fjällen sommartid tyckte det var en fantastisk upplevelse. 30 grader varmt, sol och myggfritt - kan inte bli så mycket bättre. 

Augusti: Mamma fyllde 60 år och vi reste till Turkiet,  varmt och skönt och en riktig energiladdning inför kommande höst.


September: gick vi på min brors bröllop. En fantastisk höstdag då solen strålade ikapp med brudparet.


Oktober: Firade vi vår åttaåring.


November: mörkret faller och man börjar känna att det är vinter. Solnedgången kan man uppleva så här dramatisk då.


December: En mysig lång väntan på tomten...

En liten summering av det kreativa... ja det finns inte så mycket att skriva - jag "förscrappade" mig i våras om man nu kan göra det, det känns iallafall inte roligt längre. Men jag gissar att det återkommer det gäller bara att sysselsätta sig med något annat under tiden för utan kreativitet kan jag inte vara.

Istället för papper har det blivit av tyg jag har skapat. Symaskinen har gått varm och nu finns en önskan om att få utöka maskinparken med en overlockmaskin...

Nu ser jag fram emot vad 20hundra12 ska bjuda på för händelser.   


Gott Nytt År på Er 


3 kommentarer :

Catta sa...

Förscrappad är bättre än förstoppad. Plommon mot förstoppning, hälsa på en bekant nära föräldrarna mot förscrappning?!? Snygg årskrönika! Jag härmar!
Kram Catta

Anna-Karin Öberg sa...

Säger som ovan..snygg årskrönika. Scrappen finns alltid kvar när suget kommer.
Gillar verkligen det du skapar av tyg, du är jätteduktig. Mössorna och singoallaklänningarna du gör säljer du dom eller är det bara för eget bruk ???

Ha en bra fortsättnign på det nya året / Anna-Karin

Anna sa...

Vilken härlig årskrönika du har gjort! Beundrar dig att du kan välja ut ETT foto per månad...

Ha en trevlig fotsättning på det nya året!

//Anna