12 april 2011

kreativa Karolina

Ofta nämner jag något om min stickning när jag skriver här men dom hamnar sällan på bild för att visas. Jag har fått önskemål via kommentarer på bloggen samt mail att visa något av det jag stickar och visst kan jag bjuda på det.

Föregående vinter fick jag en favoritstickning bland mössor, en basker med lite spetsmönster. Det hela började med att dottern var i behov av en "finmössa" till vinterkappan men stadens butiker erbjöd inte det jag letade efter,  då var det bara att  själv ta fram garn och stickor...  efter det har det stickats flertalet baskrar, alla i samma modell, både till dottern och till mig själv.
  
Det ni får se idag är denna bubbelgumsrosa skapelse som gick till en väns lilla dotter som var i behov av en lite finare vårmössa.


En liten signatur på mössan kunde jag inte låta bli att sätta dit,  det är ju inte alla som går omkring i en    kreativa Karolina  

Japp så ser det ut, svart botten med gladgul text, min signatur på mina stickade/virkade alster.
Svamligt!? , ja kanske det, men jag gillar det!  Tycker det känns lite så där extra bearbetat och välgjort :) 

4 kommentarer :

Vera sa...

Vilken fin mössa! Gör du stickningar på beställning? Vår lillplutt skulle se ut som en karamell i en sån röd finbasker närmare hösten :) Då är hon närmare halvåret och kan få ha något annat än bebismössa ;)
Har du tid får du gärna maila mig och säga om du stickar på beställning och isf vad du har för pris på en basker.

Din märkning är inte på något sätt svampig, det är ju bara kul - och fint- att ha tillverkarens namn på alstret! :)

/ Vera
norrvera@hotmail.com

Vera sa...

Hmm... får göra en rättelse, det smög in en stavningsanka i texten! Menade "svamlig"- inte "svampig" ang din märkning på baskern. Dessa mobiler ändrar vissa ord till helt galna saker om man inte är uppmärksam ;)
Ha det gott!
/Vera

sagapo sa...

Beundrar er kreativa människor. Du verkar vara en av dom =). En mycket fin basker du sticka och det är helt rätt att sätta din märkning på den. /carita

Erica sa...

Helt rätt att sätta ditt signum på den, håller med om att det blir det lilla extra.. och föressten, så fin den var! gillar spetsmönstret, kan tänka mig att den är bedårande söt på en liten flicka!

tack för den värmande kommentaren om min tutorial, den värmde långt in i hjärtat!

kram, erica