9 februari 2011

Stickväska

Hos mig är det inte bara papper och stämplar eller stickning/virkning som det pysslas med. Ibland får även symaskinen komma fram, dessvärre alldeles för sällan för oj så kul det är.

När en av mina vänner berättade att hennes mamma verkligen borde uppgradera sin stickväska, den såg nämligen för hemsk ut, ordnade vi så klart med den saken. 
Resultatet blev en stickväska i det härliga tyget från det stora varuhuset. Fodrad i vit lakansväv och med ett fack för sax/måttband/nålar samt smala fack för stick-/virk-nålar.
Min egna väska är röd med vita prickar men nu när snart våren/sommaren är här känner jag för något riktig färglatt. Måste nog ut på tygjakt jag och dottern. Åhlens har kommit med knalliga vårnyheter bland metervarorna som måste kikas närmare på...

Lite uppgradering gällande mina secondhandfynd : jag sitter i skrivande stund med vita och rosa färgfläckar på mina fingrar och bilen får stå ute i kylan inatt för i garaget är det sprayfärgsdamm i luften :)


3 kommentarer :

Erica sa...

Vad duktig du är på att sy!!! Har själv tänkt tanken på en, ja, virkväska då, har bara tråkiga påsar just nu. Praktiskt med fack för stickor, saxar mm.

Tack för inspirationen!

Kram, Erica

Petra/Paradise sa...

urfin stickväska!
Och vilken gullig gest!! för om jag förstod det rätt så skulle den ges bort?
Hur eller hur så var det en fiffig idé att skapa en liten väska till alla småpryttlar, saxar och stickor! :D

Kramis

Anonym sa...

hej på dig