25 februari 2011

70år

Trots den ihålliga kylan som har gjort att man inte velat gå utomhus i onödan,( ja nu kanske den har gett med sig eftersom termometern stod på -10 nu på morgonen istället för -30 som det gjort sista tre veckorna,) har det inte blivit mycket papperspyssel. Ett och annat kort ligger på skrivbordet under uppbyggnad men så mycket mera har det inte blivit.
Inspirationen har istället funnits uppkrupen i soffan under en filt med stickor och garn i högsta hugg...  inte fy skam det heller om ni frågar mig.

Racet av nära och kära som fyller år börjar nu och först ut blir ett kort till min morbror som fyllt 70 år. En händig "allt i allo herre" som fick en snickargubbe, skruvbrads samt  "tumstock" på sitt kort.
2 kommentarer :

Petra/Paradise sa...

men vilket läckert kort du gjort till din morbror!!!!
Diggar alla häftiga detaljer!! :D
ett lekfullt kort som jag tror kommer bli mycket uppskattat!!

Ibland vill man syssla med annat än bara papperspyssel! Vet PRECIS hur du känner det ;)

Har du också ett stort race framöver med alla dessa födelsedagar?!..jag börjar redan nu känna mej lite stressad även fast det är i mitten på mars och hela april som det börjar!


Trevlig helg!!

KRAM Petra

Änglahus sa...

Jag skrattar gott åt Petras kommentar för även hos oss börjar de många släktkalasen nu i mars! Eller som någon skämtsamt mumlade om, "tillverkade under midsommarhelgen" hi hi. Jättefint kort, blev verkligen inspirerad av alla detaljer då det brukar vara svårt att göra killkort! Ha en trevlig vecka, kram!