9 november 2010

I mitt vita vinterland


Känns nästan som om flickan befinner sig ute i ett vinterland i dom kalla vita och blåa färgerna. Lite värme får hon med det bruna och spetsen, men annars så har hon det nog ganska kallt.

Kallt är det hos oss idag också, -17 står termometern på, tur att snön har lagt sig på marken så det åtminstonde är vitt och fint ute.  Fortsätter sticka på varma sköna raggsockar som kommer värma frusna små fötter senare i vinter.

8 november 2010

Dopdagen

Igår bars lilla Charlie fram i kyrkan för att bli döpt och då fick han detta kort tillsammans med sin present.

Stämpel: Magnolia

Rivna och chalkade kanter tillsammans med lite wellpapp och färger i ljusturkos och brunt blev just så där lämpligt smutsigt som jag gillar på mina alster.

3 november 2010

Chokladgömma.

Pysslade ihop en liten ask för någon vecka sedan och resultatet blev detta. Rätt så charmig blev den men, Nej, jag tror inte det blir fler. Besvärligt att rita av mallen för varje gång och sedan en massa klippande som inte blev riktigt bra.

Några chokladöverraskningar får plats och säkerligen en och annan liten present om man så önskar.




1 november 2010

Kusin Vitamin

Kära kusinen har fyllt år och vad kan passa bättre åt en riktig sömmerska/stickerska än en hÄnglar-flicka med stickkorg.
3D-kuddar som höjer upp totalt tre olika lager med papper gjorde ett ordentligt djup i kortet och tillsammas med ljusa färger i blått och beige, en hop med blommor och lite bling så blev kortet ,enl mig själv,så där alldeles lämpligt bra :)

Stämpel: hÄnglar & stÄnglar

Nu åter till lite julkortstillverkning innan avsmakning  av kvällens kladdkaka, jag fick nämligen en beställning på en sådan vid middagsbordet idag och varför skulle vi inte kunna mumsa i oss den en helt vanlig måndag?  Ja, vardagslyx kan man aldrig få för mycket av...