25 oktober 2010

Bra att ha.

Gör en liten avstickare från julspåret och visar ytterligare ett "bra att ha" kort som limmades ihop av lite spillbitar och ett redan färdigmålat motiv. Spillbitarna kom från ett dopkort som visas om några dagar, milda turkos-bruna färger.

Kortet är lätt att komplettera med lite blommor och någon text om så skulle behövas :)


Ytterligare lite nya julpapper och  en stämpel har flyttat hem till mig, (som att jag hade brist på dom, skulle inte tro det) har faktiskt kvar en liten hög med julpapper från förra året men man kan nog aldrig få för många...
Skapas av dom gör det ialla fall och resultatet av det kommer att synas lite senare.

24 oktober 2010

Wanted....

Har lekt lite med fotogafierna och resultatet blev...

en riktig liten bov från vildavästern :)

22 oktober 2010

Maskulin jul?

Jag fortsatte att göra kort med papperna från föregående inläggskort och resultatet blev ett  maskulint "bra att ha" kort i ett ganska så juligt färgval :) 

Wellpappen tillsammans med att motivet är satt på 3D-kuddar gör ett ordentligt djup i kortet, behövdes liksom inte fler dekorationer utan jag nöjde mig så. 


Stämpel: hÄnglar & stÄnglar



20 oktober 2010

Premiär!


Årets första julkort är scrappat och resultatet blev detta. Nya julpapper och ny God Jul stämpel resten är hittat i gömmorna :) Flickan är från Magnolias Weddingcollection som släpptes i våras men iklädd "julfärger" kan det ju lika gärna vara julklappar hon bär på.
Stämpel: Magnolia
Textstämpel : Inkido

Rött och grönt i all sin enkelhet. God Jul etiketten tar uppmärksamheten och tillsammans med den hittar man en snöflinga samt ett hjärta i metall.
Bara för informationens skull gömmer sig lite wellpapp under rosetten :)



18 oktober 2010

Julförberedelser.

Blev inte någon glögg för mig men lyckades ändå med lite julalster :)  Den här juletiketten gjorde jag för någon vecka sedan när jag skulle testa dom nya stämplarna, maken tittade konstigt på mig och sa - Nej men inte redan! Det är länge kvar till jul...
Länge och länge, spelar ju inte så stor roll när man är pysselsugen.


Stämpel: Inkido

Har sett att fotot samt rubriken redan har dykt upp i era blogglistor men av ett misstag raderade jag inlägget vid publicering men här är det nu.

15 oktober 2010

Bra att ha kort


Tror det här med spillbitspapper har blivit lite av "min grej"  Nej, egentligen inte alls, men under sista tiden har det nästintill alltid blivit ett och annat litet kort just från spillbitarna som ligger kvar på bordet. Ofta hinner dottern i huset tigga till sig dom flesta bitarna eftersom hon också är fullkomligt pysseltokig.

Den här gången blev det ett annorlunda format med stämpelmotivet som uppstickare. Poststämplarna är en nyhet här hemma hos mig och jag gissar att dom kommer bli flitigt använda.



Stämpel: Magnolia

Igår kom snön dalandes från himmlen och jag måste erkänna att lite julkänsla blev det faktiskt. Några julpapper plockades fram på skrivbordet och jag blev genast sugen på glögg... 




5 oktober 2010

Presentask.

Fick beställning på en presentask med sedelhållare till en 40-åring som tycker om sång och musik. Färgerna skulle gärna gå i ljusa rosa/blåa toner. Sång och musik fick ta sin plats genom ihoprullade notblad.


Stämpel: Magnolia

Har lovat att bjuda på fler detaljbilder så här kommer en på notrullarna som är ihopknutna med grovt snöre och ett litet hjärta får symbolisera kärleken till musiken :)



Ja titta, till och med banden med rosetter har börjat smyga sig tillbaka på mina alster. Men den uppmärksamme lägger också märke till att det INTE är wellpapp med på denna :)