30 juni 2010

Äntligen!,

Titta, titta, titta! Äntligen har redigeringsprogrammet fått komma till användning och jag har nu beskurit bort fönsterkarmen som ni snällt har fått titta på i samband med dom senaste skapade alsterna.
Ett grattiskort till en hundtokig "tjej", tidningarna har nämligen fått namnet HUND i stället för NEWS som det egentligen står på dom i stämeln.

Stämpel: Magnolia

24 juni 2010

Fler jubilarer.

Lite vintage-stil blev det allt över detta turkos/bruna kort. Gillar effekten som wellpapp ger, en lite ruffig "piff" som gör att övriga detaljer står ut lite extra. Lite bling-bling i hörnet så var det sedan klart. Kortet ja, det gick till kära grannen som beställt det till en arbetskollega.
Stämpel: Magnolia
Till en 70-åring fick det bli härligt sommrigt rosa och grönt.
Stämpel: Magnolia

I veckan kom faktiskt ett litet paket i min brevlåda, två nya stämplar varav en är ett av brudparen i Magnolias nya Wedding collection, som jag har längtat. Nu har jag använt mig av samma brudparsstämpel i flera år så det var verkligen dags för något nytt.
Mängder med blommor kom också i paketet eftersom det börjar vara dåligt med favoritblommorna här hemma, brist lider jag väl inte alls på eftersom lådorna börjar svämma över men dom där rätta blommorna bara MÅSTE jag ha :)

13 juni 2010

Student x 5

Bara för att vara enformig lägger jag upp alla studentkort som jag har gjort. Alla ser likadana ut , endast namnen skiljer dom åt :) Brist på fantasi? JAAAA!!!
Lite tidsbrist har det också varit men studenterna fick i alla fall sina kort och det är väl det viktigaste.







I år var det bara beställningskort på tjejstudenter, en "hÄnglar & stÄnglar" flicka fick agera modell. För att det sedan skulle se ut som en student har jag bara målat dit en svart skärm på mössan.

10 juni 2010

Födelsedagar och spillbitar

Ett kort till en "fallskärmsflygande" jägare som fyllt 40 år. Stämpel: hÄnglar & stÄnglar
Tycker om mycket blommor på bröllopskorten... kanske syns :)
Stämpel: Magnolia
Ljuvaste rosa och vårigt grönt till en 70 åring
Stämpel: Magnolia
Svart, grått, turkos och rosa till en kattintresserad 40 åring

Stämpel: hÄnglar & stÄnglar
Har scrappat en stor hög"grattisetiketter" av allt spillbitspapper som låg framme efter lite kortmakeri. Etiketten har en vit lapp på baksidan där man kan skriva en liten hälsning, enkelt att knyta fast på paketet eller varför inte i blombuketten. Här är bara tre av dom...