6 december 2010

Svartsprayade secondhandfynd!

Tänka sig att vi redan är inne i december och här har inte förekommit ett enda inlägg sedan 9 november...  började starkt med julkort men sedan blev dom liggande, tappade inspirationen till att scrappa någon stans men pysslade på med annat istället.
Sonens rum har fått sig en ordentlig "makeover", så fantastiskt roligt det är att tapetsera när resultatet blir så bra :) Ljust och fräscht med lite tuffare inslag, sonen är nöjd och då är mamma nöjd:)

Nämnde tidigare i höstas att jag fått pippi på sprayburkarnas värld, då menade jag inte i "klotterform", jag har fyndtat på secondhand och allt har kommit i vägen för sprayburken och det mesta har blivit svart.

Visar två collage här med både före och efterblider...


Golvlamporna har jag tyvärr ingen före-bild på men tänk er en grön, en brun och en bronsfärgad... Nu är alla tre i högblank svart. Olika höjder är det på dom och inga lampskärmar utan enbart stora glödlampor.

Nu ska biskvierna chokladdoppas och barnen sövas,
här måste nämligen på julrim övas, 
Sedan julklappsinslagning med lite glögg och pepparkaka, den som kommer förbi får smaka...   Sedan det gäller att flitig vara,
stickor och garn framåt fara.
Maska efter maska växer fram 
för att kunna hålla någon varm...


Nej nu ska jag ge mig :) överlåter rimmandet till svägerskan , hon är helt suverän på att rimma, och det är INTE jag.

4 kommentarer :

Anna sa...

Åh läckert det blev! Tänk vad lite färg kan göra...

Har träffat på dig vid ett fåtal gånger på vårt gemensamma dagis, men får så dåligt samvete över att inte hinna ta något extra ord när vi ändå träffas...

Hoppas att allt är bra och ni myser i vintermörkret! Ser att det brukar brinna ett litet ljus när jag kör förbi er varje morgon...rätta takter:-)

kram//Anna

Catta sa...

Sprayburkarna underbara värld har jag också upptäckt, har numer en svart stringhylla istället för vit och gulnad björk- tack för det!
Kram Catta

petra/paradise sa...

*hihi* Låter som du är rätt överjävlig på rim utan att du själv vet om det!!!! ;)
Men vad roligt med rim på paketen!
Det kanske jag skulle försöka med på åtminstone mammas paket (det enda paket till en vuxen i familjen..jah å min man också såklart, så två paket då!) :)

Visst är det roligt att spraymåla!!
Jag har inte hittat ett riktigt riktigt bra märke ännu, men hoppas kunna göra det i framtiden så jag kan börja spraymåla mera.

Ha det gott!

KRAM Petra

Erica sa...

Låter som du är riktigt duktig på att rimma, jättekul med rim på paketen, det var länge sedan jag skrev några själv, eller rättare sagt kopierat.. finns många rimsidor på nätet vill jag minnas.

Har också testat sprayburksvarianten av målning, sprayade ett gammalt symaskinsunderrede till vitt, men attans svårt att inte få rinningar av färgen, gäller att spraya lite åt gången. Lamporna blev verkligen superläckra!! Har några fruktansvärt fula i GULD här hemma, blev inspirerad!

Ha det bra! Kram, Erica