25 oktober 2010

Bra att ha.

Gör en liten avstickare från julspåret och visar ytterligare ett "bra att ha" kort som limmades ihop av lite spillbitar och ett redan färdigmålat motiv. Spillbitarna kom från ett dopkort som visas om några dagar, milda turkos-bruna färger.

Kortet är lätt att komplettera med lite blommor och någon text om så skulle behövas :)


Ytterligare lite nya julpapper och  en stämpel har flyttat hem till mig, (som att jag hade brist på dom, skulle inte tro det) har faktiskt kvar en liten hög med julpapper från förra året men man kan nog aldrig få för många...
Skapas av dom gör det ialla fall och resultatet av det kommer att synas lite senare.

5 kommentarer :

Pimmi sa...

Snyggt kort. Jag måste nog börja hålla med dig lite nu om att du har snöat in dig på wellpapp, men vad gör väl det när det blir så snyggt :)

Kul med lite nya julstämplar.
Själv försöker jag nu ta det lite lungt på inköpsfronten (harkel) så jag har försökt tillverka lite nya textstämplar på datorn istället. Men just när jag skulle printa ut dem tog det givetvis slut färg i skrivaren och dumt nog gör det inte skriva ut nått när en färg är slut. Så nu får jag snällt vänta tills J kommer hem från jobbet med nya färgpatroner innan jag kan se om jag lyckats eller inte :)

Kram

Erica sa...

Så fint du gjort, har missat en del av dina senaste kort, här hittar man mycket inspiration minsann! :-)

Har hållit mig ifrån - ja, ganska bra - att köpa så mycket nytt julpapper i år, har köpt vansinnigt mycket föregående år.. känner mig nästan lite duktig.. ;-)
*harkel*

Tack för inspirationen du sprider!

Kram, Erica

Chris_P sa...

Superfint kort!! Enkelt och stilrent. I like!

Petra/Paradise sa...

Kortet är superdupersött!! Och som du säger, lätt att komplettera om man vill få det mer personligt (alltså, sätta dit namn på födelsedagsbarnet etc)

Får passa på att önska en trevlig helg!!

KRAMISAR Petra

NuttesPyssel sa...

Gulligt kort. Fina färger!
Trevlig helg.