23 september 2010

"Skelettet"...

... visade sig vara en lampa och flera av er gissade ju helt rätt...   Denna lampa hittade jag uppe på mammsens förråd och har hängt hos min mormor och morfar på 50-60talet. Tyget som omslöt "skelettet" åkte genast i soporna *urk* och den vita ställningen blev snabbt och smidigt svart. En svart/vit textilkabel till detta och lampan blev klar. 


Lampan hänger nu ovanför vardagsrumsbordet och jag känner mig helnöjd (nästan) kåpan i taket ska få bli svart den också, tror att det kommer lyfta fram lampan ännu mera.

Tror säkerligen att jag hamnat i ett litet lampträsk nu igen, det brukar återkomma lite då och då under åren men den här gången är det i secondhand-lampträsket. Har fått med mig hem fyra lampor, ja du läste rätt, efter veckans besök i butikerna och nu ska här pimpas lampor.


Lite scrappat har jag också hunnit med om än i väldigt liten skala, ett kort som med sin storlek passar perfekt i blombuketten eller på ett litet paket. Ett grafiskt äpple och med lite spillbitspapper så blev det så är höstigt och fint.

Inga kommentarer :