13 januari 2010

I gömmorna...

Hittade ett bröllopskort i "mappgömmorna" som inte har blivit visat här. Jag gjorde detta i höstas till ett par som i hemlighet gick och gifte sig borgeligt. Beställaren ville inte ha så mycket "traditionellt bröllop" på kortet så ett dubbelhjärta och lite blommor blev resultatet.Scrappade ett kombinerat kort/ask till svärfar men det kan jag inte visa här nu pga rådande dataproblem, men det kommer väl så småningom.

5 kommentarer :

Anna sa...

Mycket stilfullt! Gillar de brun-tonade färgerna!

En fråga bara....hur har du gjort för att få in "copy-right" på dina foton?

kram//Anna

Articsisters sa...

Tar mig en tur via ”min bloggrunda” sida. Om du tycker det är olämpligt så plocka bort min kommentar. Det är så farligt att surfa runt för jag måste titta på det du gjort sedan sist.

SObra färger som passar en karl - snyggt

Jag vill bara berätta att vi har rea på Articsisters stämplar i helgen så vi får rum med de nya som kommer in. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

Välkommen in
Lisbet
Articsisters

Anonym sa...

I want not agree on it. I think precise post. Expressly the appellation attracted me to study the unscathed story.

Catta sa...

Så frustrerande att ni fortfarande har dataproblem! Mina "problem" som ligger i oredigerade bilder känns plötsligt oerhört små... Får ta tag i det direkt!

Jättefint kort har du tillverkat, kan jag gissa mig till att du använt spellbinders i mitten? Är det stämplade eller stansade hjärtan?? Snyggt!
Kram Catta

Fyra årstider ♥ Fotoblogg sa...

Jätte fint. Kan tänka mig att det är kul att pyssla. Min dotter älskar scrapbooking.
Kram Lotta