11 oktober 2009

Mysa med kreativitet och skapande.

Scrappkvällen med juntatjejerna gick som på räls, nu är dom varma i kläderna när det gäller att scrappa och deras kreativitet medförde att dom blev VÄLDIGT tysta. Jag som redan har gjort mitt album och endast är med som moraliskt stöd och hjälpreda tyckte det blev ganska tråkig tystnad emellanåt, så jag plockade fram stickningen mellan bokstavsstansning och rådgivning :)
Några blider på tjejjernas kreativitet bjuder jag på här:



Helgen har varit en helg helt utan planer, maken har befunnit sig i landets södra delar och jag och barnen har tagit dagen som den har kommit och jag kan meddela att det har inneburit en hel del mys....
Till att börja med, fredagsmys:

Mys för/med dottern inne i pysselrummet, jag har nämligen en dotter som också är kreativ och gillar att skapa. Måla med vattenfärger och pärla halsband är favoriter och i helgen var det vattenfärger som stod på schemat.

klart man måste prova måla med fingrarna också :)


TV-mys i mängder då jag samtidigt passade på att starta upp en ny stickning....

Utemys i höstlöven, baktanken hos mamman i huset var naturligtvis höstfotografering :)


Höstplantering på bron tillsammans med lite ljuslyktor gör det mysigt i mörkret...

Sist men inte minst har jag dessutom själv hunnit mysa inne i pysselrummet, jag har faktiskt scrappat! Har varit dåligt med det på sista tiden men nu börjar det klia i fingrarna...
Bjuder på en liten "sneakpeak" idag, resten får ni se när detta har landat hos sin mottagare.


Några, eller rättare sagt 5 (snart 9) små, spillbitspappers-kort har det också gjorts och som grädde på moset ligger en icke ihopmonerad LO färdig på skrivbordet.
Ja, jag tycker nog att rubriken kan sammanfatta våran helg rätt så bra.

8 oktober 2009

Höstfärgad 50 åring.

Brunt, rost, orange och turkost kan det bli mera höstigt? Jag tror inte det och jag gillar verkligen att arbeta med dessa färger på korten, lämpligt "skitigt" och nött blir det :)


Stämpel: hÄnglar & stÄnglar
QK: alfabetet Studio Classic, små tags
Ikväll blir det däremot julpapper för hela slanten. Jag håller i "albumkurs" ha,ha, ha!!! nej inte så allvarligt utan det är juntan som förra julen började med detta album och nu ska vi se om vi får ihop det innan nästa jul närmar sig :) Ingen i juntagänget förutom jag är scrappare, jo förresten en av dom klipper i lite papper emellanåt, men dom är verkligen SUPERDUKTIGA, hejja tjejjer!
På tal om julpapper satt jag idag och kikade lite på några scrapbutiker på nätet och några "klick" senare så gick TRE beställningar iväg :) längtar tills brevlådan är överfull av paket.
Har inte köpt scrapsaker på evigheter utan bara använt mig av det som har funnits hemma, ingen direkt inspiration har funnits heller, men nu när det börjar dyka upp så otroligt fina julkort på bloggarna kan man ju inte låta bli.............

6 oktober 2009

Sockergrynet har kommit till världen!

Ska stolt börja dagens inlägg med att jag nu blivit faster igen. Bebisen i magen på fotot från föregående inlägg har kommit till världen och nu är jag inte bara faster till ett litet hjärtegryn utan även till ett sockergryn.
Sockergrynet har redan varit med om en "fotografering" hemma hos faster, endast 6 dagar gammal, och fler lär det hinna bli :) Idag har jag tränat fotografering på hjärtegrynet och min dotter, två glada spralliga tjejer som inte vill stå stilla särskilt länge :) Använde mig av mina nya reflexskärmar, som kom i postlådan idag, för att få upp lite ljus i deras ansikte men det var enklare sagt än gjort :)

Lite scrappat har det också blivit, vi har i helgen som gått firat tre komisar som fyllt 30 år.
Översta kortet ser svart ut men det går i lila toner.


Stämpel: hÄnglar & stÄnglar
Stämpel: hÄnglar & stÄnglar

Stämpel: hÄnglar & stÄnglar