25 juli 2009

Fler födelsedagsbarn...

Då var det dags för nästa födelsedagsbarn och denna gången var det makens systers dotter som blev hela 12 år, inte klokt vart tiden tar vägen - jag som tyckte det var nyss man gav henne rosa kläder med glitter på och leksaker - men nu önskar hon sig mascara, ögonskuggor, och presentkort på klädaffärer!!!! Ja det är ju bara att inse att man inte blir yngre själv....
Kortet blev gjort av spillbitar från ett kort som visades i tidigare inlägg, därför är dom så lika :)

Nästa födelsedagsbarn, eller barn och barn, känner jag inte alls utan det är ett beställningskort som gick i väg nu i somras




17 juli 2009

30 år x 3

Ja då har man varit och ätit supergod smörgåstårta och tårta, samt uppvaktat kära vännen. Tre kort blev det till en och samma tjej och NEJ det är inte jag själv som gett henne alla korten :) men man måste ju försöka att göra dom lite olika ändå.


Här sitter "lappen" med 30 på distanskuddar och ger ett djup till kortet men det gick ej att få med på fotot, blänket i vinylbokstäverna blev för kraftigt, (blixten måste ju användas ibland om man inte kommer ihåg att fota dagtid)

En detaljbild på den lilla pippifågeln som är färgad med brun stämpeldyna, embossad med kopparfärgat pulver och sedan embossad två omgångar med UTEE -pulver för att vid sista embossingen snabbt blivit smämplad med en silverfärgad swirlstämpel. En liten blingsten fick bli ett öga också.
Det var allt för idag, nu ska här packas inför morgondagen för då ska denna tjej firas ordentligt...

13 juli 2009

Energin flödar tillsammans med målarpenseln.

Ett av korten som gjordes innan jag gick på semester är detta. Ett par som gifte sig i södra Sverige nu i helgen. Kortet är i beige/brunt och lite grönt och i verkligheten såg det ut som ett riktigt gammeldags foto i ett album :) Riktigt romantiskt tyckte jag själv.

Stämpel: Magnolia

Några dagar har tillbringats på stugan där vi har fiskat, viftat bort myggen och lagat mat ute vid eldstaden. Stick- och virk-nålarna har gått varma den tiden man har tillbringat inne i stugan och fler bakverk är nu klara.

Känns som om energin har gått på sparlåga några dagar och nu när jag är på hemmaplan igen så tar det inte många minuter innan jag är på G igen...

Maskeringstejpen har fått gå några varv och nu ikväll fattar jag målarpenseln och lasyrburken, mitt tjatande (bara lite) har inte hjälpt, maken gav inte med sig den här gången så nu får det bli som han tycker - bara jag får göra som jag vill med själva projektet :)

Återkommer sedan vad det är jag håller på med...


7 juli 2009

Blandad kortkompott & målarpensel

Här kommer ytterligare några kort som nu kan visas, kort-beställningarna "haglade" in veckorna innan jag gick på ledighet och när många kort måste skapas samtidigt blir dom oftast lite enklare, tyvärr, men ett litet ont måste för att beställarna över huvudtaget skulle hinna få sina kort.



Först ut blir ett kort till en tjej som tagit EU-moppe körkortet.

Stämpel: hÄnglar & stÄnglar
Sen ett kort till en farmor som fyllt 85.


Stämpel: Magnolia

QK: Alfabetet Studio classic.

Sist men inte minst ett kort till ett brudpar som sa JA till varandra på självaste midsommardagen. Om Ni känner igen kortet så är det inte samma kort som visas men däremot har jag gjort två precis likadana kort, förutom brudparets namn då naturligtvis :)

Stämpel: Magnolia

Nu är det på med målarkläderna och fatta penseln i högsta hugg för nu ska fönstret i toan bli vitt, (inte mera ful-furu som Simon, i Simon & Tomas kanal 3, skulle ha sagt) sedan kan vi nog säga att toarenoveringen är klar. Den har ju varit klar sedan i januari men fönstret har jag inte kunnat måla förrens nu när det har blivit sommar...