29 januari 2009

Turkost och brunt, som jag har nämnt tidigare, är MYCKET poppis till nyfödda små killar. Beställaren av detta kortet visste att mamman till lillkillen gillade dessa färger, sen om lillkillen gör det också spelar nog inte så stor roll :) Bara mamma är nöjd och glad brukar dom små liven också vara det.

Jag förstår inte varför jag har en så ljus bild på kortet, det såg inte ut så i verkligheten men det är nog jag som har gjort något konstig som vanligt.

Stämpel: Magnolia
QK: Alfabetet Ginger Mini, små tags, bladkvistarna
CuttelBug: Stjärnan.
Papper: Maja Design - Mina Vänner...

Tidigare i veckan landade tre Magnolia-stämplar i min brevlåda, idag landade två till. Nu ikväll beställdes tre nya hÄnglar & stÄnglar stämplar.

6 kommentarer :

Magdalena sa...

Väldigt fint kort! Jag har ikväll gjort ett 30-års kort i färgerna brunt/turkost. En fröken på Vilmas dagis har gjort en beställning som jag knåpat ihop.

Allt bra annars??
Kram

Norunn sa...

Det var et kjempenusselig kort!

Catta sa...

Många barnkort blir det och turkos/brun är en läcker färgkombination! Var köper du hÄnglar- srämplarna? En kompis undrade. Kram och trevlig helg!

Pimmi sa...

Snyggt kort, vad fint det var med den stora stjärnan. Kram Emma

Anna sa...

Hej!

Vad roligt att du tyckte att bebis-korten var fina. Jag har använt mig av en stämpel som jag inte vet vart jag har beställt den ifrån, men jag har den ifall du vill låna!

Vad fin sida du har och OTROLIGT fina alster du gör!

Mvh// Anna

Anna sa...

Förresten...får jag lägga till din blogg på min blogg?

kram// Anna