3 december 2008

Oj,oj,oj!!! Inte duggar det tätt med inlägg i denna blogg just nu, pysslar på för fullt men ingenting som kan visas här riktigt ännu, det är många mottagare som måste få sina kort levererade först.

Ett litet kort kan jag visa, men så mycket mera blir det inte idag :(
Juldoften sprider sig i huset för idag har det redan bakats pepparkakor (kl är nu 10,15 på fm) så nu fortsätter vi med saffran och andra gosaker.
Inväntar mattläggaren gör vi också för att sedan kunna fortsätta själva i badrummet och en skrubb i anslutning till badrummet ska få sitt tak och väggarna vitmålade några varv förhoppningsvis hinner jag med det idag :) Som ni märker så är det FULLT upp!
Igår gjorde jag dessutom bort nästan ALLA julklappar, hade en heldag för mig själv på stan (gulliga svägerskan tog hand om barnen ) och det roligaste av allt var nog att jag har beställt min egen julklapp LÄNGTAR TILLS DEN KOMMER...... tomten alltså:)

6 kommentarer :

Pimmi sa...

Det var så kul att få låna dina barn, det gör jag gärna igen. Jättefint kort. PS. jag längar också tills din tomte kommer ;)

Catta sa...

Tala om att ha fullt upp! Det är härligt att du kör i 110 när du är ledig, jag får INTE ALLS dåligt samvete...
Vilken läcker gran du gjort på Nathalies kort, det är liftvarning på den. Iofs lär du märka det för jag måste ju såklart komma och låna punchen först =) KRAM

Marie sa...

Har en sak till dig i min blogg

Anonym sa...

Hej!
Vilken härlig blogg du har! Massor av fint att titta på. Jag kommer snart tillbaka!

Anonym sa...

Det är härligt med doft av bak hemma. Ska försöka baka lite till helgen och så ska vi montera ett pepparkakshus..och det ska bli spännnade*ler*
Fint kort har du också gjort, härliga färger.

Hej från mig,
Eivor

www.eivor.blogg.se

Anonym sa...

Sååå snyggt kort *nickar*

ha de gött
kram