18 september 2008

Family

Ja nu ätligen har jag använt BIA:n eller som Terese kallade den för - banditen :)
Det är alltså en spiralbindningsmaskin till ex minialbum. Denna gången blev albumet ett Family album där sidorna avslutas med en bokstav, se nedan.
Jag är ju en "vardagsfotograf" och många av korten som jag scrappar är just från vardagens små stunder, stunder som säger ganska mycket om våran familj och vad vi gör för något. Dessa foton är också ofta uppskattade av barnen eftersom dom känner igen vad det var vi gjorde just då. Ofta blir det många foton från ett och samma tillfälle och då är det så perfekt att göra ett minialbum av dom, jag har några stycken och barnen sitter ofta och tittar i dom. Om jag inte är rädd att dom ska gå sönder? Jo visst , nu är barnen väldigt försiktiga med dom för dom vet vad som gäller men samtidigt så tycker jag det är roligare om det är någon som tittar i dom än att dom bara ska stå på hyllan.
Här kommer albumet sida för sida, fotona är inte dom bästa men det var svårt att få till det bra.

Nu ska jag gå och sätta upp dom sista tapetvåderna i F:s rum, fick ju förlite tapet sist så nu ska det väl äntligen bli färdtgt. Ska måla lite garderobsdörrar också innan det blir inflyttningsklart.

3 kommentarer :

Magdalena sa...

Vilket jättefint album du gjort! Jag gillar svartvita bilder så mycket.

Hoppas att du har en trevlig helg!

Ammi sa...

så snyggt, härliga färger och detaljer :-)

Therese sa...

Gosj for et lekkert album!!
Det er jo hverdagsbildene som oftest forteller en historie.
Selv om jeg er en scrapper, så synes jeg det er mer stas å scrappe bilder som forteller historier enn f.eks bare portrettbilder.