31 augusti 2008

En stor dag för en liten gosse.

Idag så kan jag visa två av några beställningskort som jag gjort under den senaste tiden, dessa har nu nått sin rätta mottagare och då är det ju fritt fram att visa dom här :)
Dom är till samma lilla goa kille som döptes igår, eftersom han fick dom samtidigt tycker jag att det är extra viktigt att man försöker få dom lite olika och jag tycker att jag lyckades ganska bra med det den här gången.
Material: Papper: cardstock, mönstrat-Maja Design mina vänner. Stämpel: Magnolia. QK: alfabetet Paige Mini samt Classic, fotohörnen (det stora). Cuttlebug(CB):embossingplatta till det gröna pappret bakom stämpelmotivet, stjärnorna. Dekorationer: Band-Youdo, Blommor-Prima, Pärlor-?, Stickles cinnamon på stjärnan.


Material: Papper: cardstock, mönstrat-?. Stämpel: Magnolia. QK: alfabetet Maddie Anne classic, ljuslågan. CB: den bruna datumtagsen utstansad i chipboard. Dekorationer: Blommor-Prima, blad-från ljusmanschetter, mellandelspärla, Brads-?, journalingruta-?, spets-?. Övrigt: fonten på ljuset är Scriptina.

Jag fick en fråga i föregående inlägg om vad jag ska göra i Göteborg. Jag ska på Nordiska scrap & stämpelmässan! Kan jag ha missat att tala om det för dig Jessan? det verkar högst osannolikt eftersom jag ständigt pratar om scrapp tycker jag själv, men kanske är det så, då beror det nog bara på att jag är så koncentrerad på ditt gulliga knyte när vi väl träffas :)

7 kommentarer :

Anonym sa...

Jo, det har jag missat. Vad roligt att handla "lite" nya grejer! Båda korten är så otroligt fina & unika. E skickar en kram till dig!
//Jess

Pimmi sa...

Båda korten blev jättefina, det är en riktig utmaning att göra två eller tre kort till samma mottagre vid samma tillfälle men jag vet ju att du har gjort det tidiagre också så du börjar ju bli varm i kläderna. Denna gången lyckades du då mycket bra. Kram

Myamia sa...

Två jättevackra kort! tack snälla för kommentarerna inne hos mig, blir så glad. Och kan säga att jag stannad hemma med gott samvete i fredags, men det har jag nog redan skrivit till dig :) Kramkram

muhren sa...

Underbart fina kort gillar att du har satt stjärnor bland blommorna på det översta!

Kram linda

Catta sa...

Hörde om E och din insamling till mässan, hur ni "tjänar" era pengar och jag måste säga- jag förstår att ni ligger i! Jättefina dopkort, jag gillar också stjärnorna bland blommorna. Kram

Therese sa...

Nydelige kort, herlige farger.
Liker så godt at du har et lys på dåpskortene dine.

SusanneSj sa...

Hallå där,
vilka fina kort. De var mkt inspirerande.
Elis är inget vanligt namn men ack så fint. Min kusins son heter också Elis.

Ha så gott!
/Susanne