14 mars 2008

Grattis

Idag landar detta kortet i brevlådan hos en vän till mig som fyller år idag.
Den uppmärksamme ser att jag nu har börjat använda mig av mitt nya alfabet Ginger. Tyvärr så är min QK-tång inte på sitt bästa humör- det går dåligt att stansa med den "fjäderfel" tror jag att det är- jag ska nog lämna in den på service hos min kära pappa, han är en riktig alltiallo och kan säkerligen fixa det åt mig.
Kortet är inte snett i verkligheten utan det är scannern som ställt till det.


Stämpemotiv: hÄnglar & stÄnglar
QK: alfabetet Ginger samt olika löv. Blommorna är punchar
Sen har vi ett kort som min mamma beställt till sin svägerska tillika min moster. Hon gillar trädgård så därav ett ganska så somrigt kort mitt i vintern, fast hon bor i Stockholm och där har dom nog ganska ordentlig vår nu så det kanske passar.
Jag har 3D-lack på vattenkannan och det har blivit bubblor på den så det ser ut som att det är vattendroppar på den.
Stämpelmotiv; Magnolia
QK: alfabetet Ginger, löven, Flourishen och minialbumsidan är från revoulotion.

3 kommentarer :

Anonym sa...

Man upphör aldrig att bli imponerad av dina alster! Så fina kort båda två! Alfabetet får ju klart godkänt, roligt se en annan text!Stämplarna är ju bara såå fina.
Kram//Ida

Pimmi sa...

Jättefina kort, det var så kolt att lägga in en albumsida på det nedre kortet, blev ju jättefint. Det nya alfabetet verkar fint, det synns då inte att tången är dålig men du lyckades kanske bra med de där bokstäverna.
Vi har suttit och scrapat hela dagen, har hunnit med ett kort åt mamma och en LO (en läxa till kursen på måndag) jag blev faktiskt nöjd med båda. Kram på dig

Catta sa...

Jag ser att du hittat en annorlunda användning för albumsidan, det var ju smart! Jag gillar Ginger, det är tufft. Vattenkannan blev fin, det är det lilla extra som gör det... Kramar