5 februari 2008

Trötthet och inspirationstorka

Att man kan vara så trött, jag fattar det inte, men efter två år som mammaledig och sedan komma tillbaka till ett jobb där man måste ha huvudet på skaft hela tiden och hålla reda på en massa saker det tär på en.
Men nu känns det som om jag har kommit in i det lite mera och har då också kvar lite energi till att göra något hemma också.
Fick beställning på ett kort som måste vara färdigt till på fredag och som jag har våndats över det, ingen inspiration och inga ideér då är det svårt. Böt papper hit och dit, ändrade färger, men inget föll på plats. Tänkte att jag skulle försöka göra något annan för en gångskull men så fel allt blev. Men kortet är nu färdigt, förutom att jag ska skriva dit vilken månad som resp person fyller år i ska skrivas på tagsen.
Ska informera er om att färgerna på papperna är MYCKET mildare i verkligheten, det som ser knallvinrött ut här är i själva verket mera åt rostrosa.


Stämplar: hÄnglar & stÄnglar
QK: Alfabetet Katie Classic från

Ska också säga att ramen runt motivet har jag liftat från http://susannesj.blogg.se/ Jag har klippt med en mönsersax och sedan gjort hål med en öljettstättare.

Nu ska jag försöka mig på en utmaning som jag har blivit tilldelad, skapa ett kort med färgerna SVART, RÖTT, GULT, BLÅTT, med mest svart och minst blått. Fattar inte kombinationen men efter ovanstående kortkombination så kanske det ska gå bra:) jag har i alla fall en ide.
5 kommentarer :

Catta sa...

Jag kan inte annat än skratta -och våndas över att Emma redan är färdig med sitt kort. Kan medge att jag inte heller fattar kombinationen =D
Beställningskortet blev jättefint! Du har lyckats använda andra färger och med lyckat resultat, inte ett enda beige eller brunt papper i sikte! Kramar

Anonym sa...

Oj vilket fint kort du gjort! Roligt att se något nytt här igen! =) Kan tänka mig att du är trött, är väl inte så konstigt!
Tar nog en stund att komma igång igen!
/Ida

Pimmi sa...

Kortet blev jättefint, ramen runt stämpeln var ju supersnygg. Jag förstår att ni (Karro & Catta) våndas över utmaningen, ni är ju så duktiga på att se vilka färger som passar ihop. Jag med mitt dåliga färgseende tycker att dessa färger passar utmärkt ihop, men jag skulle ju å andras sidan kunna kombinera vad som helst och tycka att det ser bra ut:)
Kram på er/Emma

theresias.blogg.se sa...

Men vilket sött kort! För att inte tala om ramen vilket arbete du lagt ner på den... underbart!
Jag väntar på att se ditt utmaningskort i de färgerna! Väntar och väntar.

pluto sa...

Tjusigt som vanligt! Ha det bra!
/Lenita