17 januari 2008

Fortsättning i fam.albumet.


Här en dubbel LO, ( för dom som är in här och läser och inte vet vad det betyder så är det en LAYOUT eller på svenska kanske man kan kalla det för albumsida, är du med på det Catta? :) )
från när vi var i stugan i höstas.
I mitt rum så pysslas det för fullt på kvällarna nu, har 3 beställningskort på gång, ett är färdigt men tänkte lämna det till beställaren innan jag lägger ut det här, men det kommer jag lovar.
Ha det gott alla ni som är in och läsaer här.

7 kommentarer :

Pimmi sa...

Mycket bra och utförlig förklaring vad en LO är för något :)sånt tycker vi om vi människor som för det mesta använder det svenska språket när vi pratar :)
Trots att jag sett och kommenterat dessa sidor en gång tidigare måste jag än en gång berömma dig för ditt färgval. Korten var fina som de var men nu är de ännu finare.
Ha det bra /Emma

Karolina sa...

Tack Emma, ska i fortsättningen försöka att använda mig av dom svenska orden, jag lovar :) Puss på dig.
Ni andra som läser kommentarerna ska veta att denna Emma är min svägerska och hon är mamma till mitt hjärtegryn Nelly.

Lillemor Engdahl sa...

Du gör verkligen fina saker! Gillar allting härinne, ska nog försöka mig på att scrappa någon LO jag med så småningom....
Lillemor

Petra/paradise sa...

Jöttehärliga lo´s i höstiga/mustiga färger! =)
Härliga fotografer!!
Såå läckert dekorerat!!
Tack för söta ord på min blogg!! Jag blir sååå glad!! *skutt*
kram Petra

Scrapkatt sa...

Hej igen! Vilka fina LO´s!! Självklart får du länka, kanske svarat på det redan, förvirrad som jag är. Nelly-LO´n är supersöt, älskar färgvalet tillsammans med de mörka ramarna, det blev väldigt effektfullt.

Catta sa...

Catta är numer också med på vad LO betyder. Gick vilse i scrapdjungeln ett tag och nu har jag visst fastnat i det berömda scrapträsket =) Många kramar till dig!

Anonym sa...

Roligt att det blir fler och fler som fastnar i detta scrapträsk. Välkommen hit Catta.
/Karolina